SOMMARUPPEHÅLL

Hej gänget.

Nu ska jag äntligen få en välförtjänt semester – som börjar IMORGON. Tjoho! Det kommer även att innebära semester från bloggen också. Tråkigt. Men jag är tillbaka igen om bara ett par veckor. Så hold your horses!

Men innan jag drar, för att inte lämna er helt i blindo om hur min sommar ser ut, så lämnar jag er med en KLASSISK blogglista att njuta av. Japp. Here we go.

Mina planer för sommaren: So far tänker jag BARA hänga på landstället i Värmland konstant i två veckor. Bada, sola, läsa böcker och vila ut. Förhoppningsvis kommer jag också kunna tvinga med mig lite kompisar dit också.

Bästa sommarstället: Givenchy Värmländska skogarnas bästa stuga precis vid vattnet. Livets tryggaste plats och universums bästa ställe.

Här badar jag helst: I en göttigt varm pool. Men klarar också av olika sjöar när jag känner mig modig. Egentligen inte särskilt rädd för kalla temperaturer, mer rädd för stora gäddor.

Hur länge ska du vara ledig? Två veckor. Woopwoop. Känns ganska kort. Men är det BRA VÄDER så kommer jag nog känna mig nöjd efter de två veckorna.

Vad ser du mest fram emot? Min målbild på semestern är ALLTID att hänga på terrassen i kvällssolen, äta chips med guacamole och dricka bärs ihop med gott sällskap runtom mig.

Vad kommer du köpa inför semestern? Är lite sugen på att köpa en ny klänning, men har en triljon sådana redan som jag aldrig använder. Oddsen ligger på att jag köper nada inför semestern. Livskonsumtion av coca cola är det väl lägst odds på.

Vad kommer du äta? Läste andra listor här och vill bara HUGGA HanaPee’s tips med grillad sparris + smör + parmesan + salt. Yas thanks.

Men hos oss är det klassiska annars: en fin köttbit och färskaste färskpotatisen med salt smör på. Mums. Mammas sallad med vattenmelon + fetaost kommer också bli gött att få smälla i sig.

Vad kommer du dricka? Öl, kaffe och coca cola.

Vad kommer du ha på dig? Sommarklänningar, trekvartsbyxor och t-shirts. Inte samtidigt tho.

Det här lyssnar jag på i sommar: Engelskspråkiga podcasts. Min sambo ska med till stugan hela semestern och han kan inte supermycket svenska. Kommer hitta MASSA ny inspo till jobbet, med andra ord. Skoj!

Ska även försöka lobba in att få lyssna på pop plus min roadtrip-lista i bilen på väg västerut.

Favoritsommardoft: Att borra ned näsan i min sambos hals ÄR ju det bästa jag vet alla dagar om året. Men annars: trygga luften som finns i Värmland. Ursäkta tjatet. Men Värmland är livets plats.

Hur kommer du att göra dig illa? Rastlösheten med att *vila ut* kommer skapa en ångest utan dess like i början, ANTAR jag. Men det brukar man vänja sig vid efter ett par dagar.

Vad oroar du dig för? Att vara alldeles för rastlös men ändå känna att man inte hinner med att göra allt kul och att hösten kommer att komma snabbare än man vill. Ugh. Och att det ska regna heltid på mina ynka två semesterveckor.

Den ultimata sommardagen: Vaknar av mig själv. Det är sol med några få moln på himlen. Det är svalt ute, men ett löfte om att det snart blir stekhett, vilket det också snabbt blir. Sätter mig på terrass 1 i skuggan med kaffekopp och bok. Läser tills jag blir för rastlös. För här finns inga tider att passa. Rastlösheten är semesterns valuta och blir ett kvitto på vilket bra jobb man gjort under våren. Åker in till stan. Köper lite mat. Åker till stugan. Lagar maten med familjen. Badar. Solar. Dricker öl. Läser böcker. Innan jag vet ordet av har det blivit kväll. Sätter mig på terrass nummer 2 ihop med familjen. Pratar, skrattar, myzer.

Hur kommer du minnas din semester sen i september? Förhoppningsvis som en finfinfin sommar. Precis som vanligt.

kållerud.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s