Vecka 12

Herregud vad härlig helgen var. SÅ välbehövlig.

Resan till Berlin var otroligt fint. Men vi tog det ju inte LUGNT direkt. Därpå en jobbresa till Malmö. Och sen kom den äntligen: helgen.

I fredags landade jag i Stockholm kl. 16:30 och fick sedan skjuts hem av en gullig kollega. Väl hemma väntade jag på Ani i en halvtimme ca och när han sedan kom hem gjorde vi egen pizza (supergod!) och kollade på Talang-finalen (visst var finalisterna väntade?!). Vi somnade vid 23 ca.

Vi vaknade sedan kl. 13:30 på lördagen och var helt sömndruckna båda två. Efter kaffe började vi storstäda lägenheten och höll på till middagsdags, då jag drog till vårt stammisställe Mumbai Garden (SUPERGOD indisk mat) och tog hämtmat med till Ani. Dom vet alltid prick vad vi ska ha också, hehehe. Så gulliga. Sen kollade vi på Love Actually och Going in Style och somnade.

På söndagen ställde vi klockan(!). Tror aldrig att det någonsin hänt på en helg förut? Men det gjorde vi i alla fall. För att sedan åka till Sollentuna. Där träffade vi mina föräldrar och min syrra. Pappa tog ut oss direkt för att åka skridskor och åka spark på Edsviken, som ligger precis vid mina föräldrars hus. Det var första gången någonsin som Ani gick på is! Och första gången på 20 år som jag åkte skridskor, hehe. Men det var skoj! Vi åkte till scouternas tält och drack blåbärssoppa och åt varm korv med bröd. Sen åkte vi hem igen och drack kaffe och spelade ”spion” med mina föräldrar och syrran. Det är så HIMLA skoj att spela!

Idag är det måndag och en ny vecka har börjat. Jag tror att helgen var EXTREMT välbehövlig för mig och jag känner mig verkligen utvilad. Det är något den här veckan verkligen kräver också, för det kommer hända MYCKET nu.

Men här – här blir det poddsnack som vanligt.

Häng på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s