Vecka 13

Kära ni! Hoppas att er helg har varit FANTASTISK. Det har min varit. En ”recension” av poddfest kommer att komma under VECKAN.

Men först! Månadens kultur! Det kör vi igen, va? JA! Nu är det snart dags för april och därmed väldigt intressant att veta VAD som nu hänt i MARS månad? Here we GO.

Månadens filmer:
Det blev mycket Oscars-nominerade filmer den här månaden. Jag försöker att alltid se alla filmer som är nominerade till ”Bästa film”. Lyckades med några stycken åtminstone! Vi kör!

++++ Lady Bird. Den här var riktigt fin. Jag blev helt gråtig. Grät vid flera tillfällen, tror jag? Mamma / dotter-förhållande var kärnan i filmen, och det ÄR ju ett väldigt speciellt förhållande.

++ Darkest Hour. Som handlar om Winston Churchill. Den var naturligtvis bra, fin bild, otroliga skådespelare, men storyn var lite… beige? Eller så är det jag som inte gillar sådana här filmer så mycket. Heh. Sorry!

+++ Call me by your name. Kille förälskar sig i kille. Den var så märklig och hade så långa vägsträckor, men annars var den här SÅ fin! Vacker på flera sätt och man levde sig verkligen in i filmen.

++++ Love Actually. Hahaha. Är kvar i mitt romcom-liv och tvingat min kille att se om flera filmer med mig nu. Denna är en sådan. Som liksom alltid är bra.

+++++ The Holiday. Och den här är ännu bättre.

++++ Going In Style. Zach Braff som regissör! Tre gamlingar som ska råna en bank. Rolig, bra, mysig, etc. Tyckte mycket om denna. Fantastisk liten film.

++++ Black Panther. Wow. Kan man säga mer? Rörig story som drar ned betyget pytte, men annars: ALLT var fantastiskt. Min sambo gav den 5+ och ville inte lämna biosalongen. Se den i IMAX! SÅ coolt/bra/wow. WAKANDA FOREVER!

+++ What To Expect. Också romcom ju. Men njaä? Inte särskilt bra.

++ The Pacifier. Ex-army får barnvakta fyra barn i tjänsten. Hahaha, mysig film, men inte mer än så.

+ Annihilation. En sci-fi-skräckis som jag hört SÅ mycket gott om. Helvete vad läskig och obehaglig och creepy den var? Kommer ha mardrömmar i månader.

Månadens böcker:
Ingen. Aaah. Jag har börjat läsa flera, men inte kommit vidare i någon. April ska bli bättring!

Månadens tv-serier:
++++ It’s Always Sunny in Philadelphia (Säsong 4). Lika bra som innan! Men man börjar allt tröttna nu, får jag erkänna.
+++++ Wahlgrens Värld. Förstår inte hur ett program kan fånga en så mycket som detta? HELT SJUKT och vansinnigt talangfullt. Det hade jag aldrig trott innan jag började kolla. Men är nu besatt.
++++ Talang. Finalen var fan STARK ändå. Det får jag medge.

Låten jag lyssnade på repeat mars 2018:
Meant to be – Bebe Rexha & Florida Georgia Line. Älskar den.

Föreställningen jag var på i mars 2018:
Ingen. Tråkigt.

Bästa restaurangen jag besökte i mars 2018:
Eatnam. Vietnamesiskt är SÅ gott och jag älskade den här restaurangen. Var kanske hungrig obs, men oj vad gott det var. Blir hungrig bara jag tänker på maten där.

Tre ställen jag vill rekommendera:
– La Vecchia Signora. Restaurang på söder. Var där med jobbet och provade någon slags avsmakningsmeny. Antingen gjorde vinet ut sin rätt eller så VAR det faktiskt så att vi käkade konstiga saker som tupplever och älgkind. Tror faktiskt att det var det sistnämnda. KUL ändå. Man ska alltid prova på nya grejer, visst?
– Gnarlys Burgers. Det är så himla gott.
– Berlin. Älskar Berlin mer än livet ca. Innan jag blev ihop med min kille hade jag på riktigt svårt att tänka kring kärlekar till olika grejer. ”Kommer jag någonsin att älska någon mer än jag älskar Berlin?” Svaret blev JA. Såklart. Plus att jag naturligtvis älskar min familj och kompisar mer, hahaha. Men ni kanske ÄNDÅ förstår min kärlek till Berlin då?


Detta om DETTA. Kram och ha en fin vecka!

Här blir det poddsnack som: vanligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s