Post Poddfest 2018

Deppen över att poddfest är passerat! Vill ha poddfest varje dag från och med nu. Vem fixar?

Hur som helst. Det blev en grymt bra dag. Jag drog dit ihop med min sambo Anirudh, vilket var superkul. Vi har lyssnat på så mycket poddar tillsammans hemma men att han liksom fick ‘gå in i min värld’ för några timmar var så sjukt fett. Älskade varje sekund.

Träffade så många fina personer där! Nuvarande kollegor, gamla SR-kollegor, poddfölk från var och vartannat hörn. Kändes ibland som att man inte kunde gå mer än 5 meter utan att få ett leende från någon man kände och den känslan är ju ändå LJUVLIG, va.

Vi var och lyssnade på…

  • Regnbågsliv. Amir var en fantastisk gäst med en otroligt stark story som jag inte hört tidigare. Otroligt bra.
  • Det Politiska Spelet. Jag klippte ju den här podden i uppstarten (och typ ett år framåt, för den delen!). Så jag VET ju hur bra den är. Men vi stod på en plats där vi inte hörde särskilt mycket. Typiskt, för jag kan ana att livepoddarn’ var SUVERÄN.
  • Alla Våra Ligg. 5 fucking plus! Vilka entertainers dessa tjejer blivit. Det är nog 3:e gången jag ser dom live på 1 år och wow vad dom utvecklats. Det är SÄLLAN jag går på någon föreställning öht utan att kolla på klockan, men den här gången var mobilen enbart framme för att ta videos till vår marknadsansvarige på jobbet för att hon bad om det. Kollade inte klockan en enda sekund. Wow, så bra!
  • P3 Serie. Här var vi fnittriga och trötta. Men det var otroligt mäktigt framträdande på scen och jag ser fram emot att lyssna på den här podden som aldrig förr. Tjänstefel att inte ha hört den innan, jag vet. Men nu ska jag ta tag i det!

29351755_10215693171671979_8052822550885633231_o.jpg

Ja, alla poddar var otroligt bra. Vilken fin eftermiddag+kväll det blev. Tack Sveriges Radio för ett suveränt bra ordnat poddevent! Ser fram emot nästa år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s