Vecka 15

Ny vecka, nya möjligheter!

Helgen har varit otroligt skön och lugn.

I fredags var jag och min sambo på Ana Diaz spelning på Kulturhuset och det var awesome. SÅ bra stämning.

I lördags skulle mina föräldrar + syster komma hem från Tunisien. Jag & Ani tänkte då överraska dom på Arlanda och eftersom det var snabba ryck så tog vi en taxi till deras hus för att hämta upp en av deras bilar och åka iväg. Vi såg så småningom att flyget var flera timmar försenat och chillade i föräldrahemmet istället, beställde pad thai och tog det lugnt i solen. Efter en stund messar min syrra att hon spytt 15 gånger på planet, att både mamma och pappa är kräksjuka och att det är en av topp3 värsta grejer som hänt henne i livet. Vi tänker ABORT MISSION och avslöjar att vi tänkt hämta, men är nu så rädda för smitta att vi drar hem istället. SNOPET! Istället drog vi hem, kollade på ny tv-serie (Atlanta!) och tog det lugnt.

I söndags chillade vi, tog en kort promenad och jag läste ut en bok.

Vi har också försökt avstå från sockret from i fredags kväll. Alltså. Det är en sådan skillnad på livet när man gör det. Efter TVÅ DAGAR känner jag mig piggare, alertare, smartare och mer lyhörd. Fan, man blir typ bakis av att äta socker? Ah. Vi får väl se hur länge det håller i sig men jag känner mig STARK just nu i detta.

Ikväll ska jag jobba på Poppius-presentation som jag ska hålla på torsdag. Spännande! Uppdatera siffror, trender och så vidare. Det är alltid lika kul. Jag jobbar ju ständigt på det, men en gång varannan månad är det en större uppdatering som jag behöver göra för detta uppdrag. Svinkul!

Ha en fin vecka, you guys!

Här ska vi prata podd som VANLIGT. Häng på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s