Poddkurs på Poppius

Hej älsklingar!

Förinställt inlägg! Idag ska jag hålla en kurs på Poppius och satan vad jag känner mig PEPPAD! Det brukar alltid vara lite halvläskigt den första timmen innan man lär känna gruppen som man sedan spenderar hela dagen med. Men just nu känner jag mig bara 100 % glad att få göra det här. Det är ändå 8 timmar av att prata av mitt absoluta favvoämne. Ja, ni gissade rätt. PODDAR!

Jag har nu hunnit uppdatera hela presentationen med relevant statistik. Den ändras ju jämt och ständigt. Den 19 april kommer en ny undersökning från Edison Research som handlar om Podcast Consumer 2018 och som (vad det verkar) kommer att gå igenom hur the podcast chart sett ut det senaste decenniet. Yours truly kommer såklart att rapportera om det när det finns ute. Även den nya kanadensiska undersökningen. Det kommer snarast!

Presentationen är även förändrad med ”de vanligaste frågorna”. Det kommer ofta nya frågor efter varje presentation och det försöker jag att komma ihåg och ta med i nya, uppdaterade presentationer för att kunna hålla mig ajour med vilka frågor som är viktigast just nu. Även om jag med största sannolikhet kan svara på stående fot också; så är det snyggare att redan ha med i powerpointen.

Ja, guys! Det är väldigt skoj. Med det här ville jag väl också säga att det går att söka till nästa poddkurstillfälle HÄR:
http://www.poppius.se

Det är en kurs för nybörjare. Man har kanske en idé, eller är sugen på att starta podd utan att veta vad den ska handla om, eller vill ha mer info om hur man gör en podd över huvud taget!

Framöver kommer jag även att ge en halvdags föreläsning till dom som går webbredaktör-kursen. Återkommer i maj om vad det kommer att handla om!

Och kanske att det blir en ny poddkurs till hösten som är steg 2! Visst vore det kul? Det läggs upp 40 nya podcasts på iTunes i veckan från Sverige. MÅNGA av dom slutar podda ganska snabbt. Man brukar säga att dom som lägger ned, dom tröttnar för att dom inte utvecklas, och den gyllene siffran är att man lägger ned efter 9 avsnitt. Jag funderar på att kanske göra en avancerad kurs för dom som inte vill lägga ned, utan vill fortsätta men inte riktigt vet hur man ska göra. Och även för dom som gått nybörjarkursen – som kommit igång och vill avancera! Jag återkommer till det här om några månader.

Nästa vecka är det 21 grader varmt och sol med blå himmel. NJUT!

poppiushuset-800x800.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s