Vecka 17

Den här helgen blev väldigt härlig. I fredags hade vi en aw med jobbet som var underbar, i lördags satt jag och Ani ute i park och läste tidningar och hängde i vår ”trädgård” på kvällen och drack jordgubbsvin, och på söndagen kom mina föräldrar över och vi bjöd på lunch (ugnsbakad portabello med färskost och bacon, MUMS) och gick på lägenhetsvisningar(!).

Underbart härligt och väldigt bra väder på det. FINFINT.

Den här veckan blir det ännu mer aw, konsert och sedan LÅNGHELG.

Här kommer det dock att pågå poddsnack som vanligt.

Eller hörni! Inte som vanligt förresten. Jag kommer att strukturera om lite. Wow, tänker ni! Fan vad kul! JA! Visst är det? Omstruktureringen kommer att innebära fler inlägg för er att läsa. Två per veckodag under tisdag – fredag istället för ett. Helgerna och måndagarna kommer fortfarande att vara ett inlägg though. Jag tänker mig att det är så *vanliga influencers* jobbar, hahaha. Ingen jämförelse alls i ÖVRIGT.

Första inlägget blir kl. 06:00 och det andra kl. 18:00. Alla förinställda sedan LÄNGE, naturligtvis. Helginläggen går på 12:00 och är också förinställda. Måndagsinläggen kommer någon gång efter kl. 17:00 eftersom dom allt oftare är realtidsskrivna och jag skriver dom efter jobbet.

Vi fortsätter så under resten av april och eventuellt halva eller hela maj och sedan blir det något helt annat under sommaren pga ledigheter och därmed inte lika mycket som händer i poddvärlden heller. Förhoppningsvis är detta dock en härlig försmak om hur hösten kommer att bli.

Wow. Det kommer att bli kul. På det här sättet kommer det att bli ännu mer redaktörat också. Fan vad spännande. Jag hoppas att det kommer att bli en varierad kost med lyssningstips, industrinyheter och poddjobb!

Aja. Nu kör vi. NY VECKA!

(PS: Satan vad jag hade varit fattig om jag hade bott i USA. Det kan jag ju säga. Jesus, det finns så många bra och spännande podcastevents att det inte är KLOKT.)

Update: Röda dagar kommer också att innebära endast ett inlägg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s