Vecka 19

Ny vecka! Förra veckan slog den här bloggen besöksrekord tack vare tipset om Punani_99 i P3. Kul att det blev så uppskattat.

Den här månaden kommer att vara helt sjuk. Eller de närmsta två månaderna till och med. Föreläsning 5 ggr på två månader. 5 resor runtom i Sverige (Växjö, Göteborg x 2, Vänersborg och Säffle). Och dessutom slutrush för jobbet innan alla kollegor går på semester vid midsommar – då det liksom sakta blir mindre att göra och man sitter där och börjar radera mejlkorgen (som senast jag kollade låg på 7000 mejl som behöver raderas, så det är kanske ändå VÄL BEKOMMET; men ändå).

Och jag har så mycket att snacka med er om att jag tror att juni kommer att ligga på samma publiceringsfrekvens. KUL ändå! Och kul att ni verkar gilla det eftersom besök-antalet bara ökar.

Helgen som gått har varit härlig. I fredags chillade vi hemma och såg på tv. I lördags var vi på Iconfest (recension kommer…) och åkte sedan hem till mina föräldrar för att ha grillpremiär (WIHO!!!). Och i söndags chillade vi, gick promenader och stekte i solen.

Nu kör vi ny vecka. MASSA poddsnack har jag till er. Kul!

Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s