Benjamin Ingrosso & Felix Sandman

Spotify steppar upp även i Sverige, vad det verkar. Nu ska dom släppa en podd med Benjamin Ingrosso & Felix Sandman som kommer att heta ”Livets liv”.

Läs mer HÄR:
http://www.mynewsdesk.com/se/livenation/pressreleases/benjamin-ingrosso-och-felix-sandman-aaker-paa-hoestturne-och-startar-podd-ihop-2517999

Teasern är ute och går att lyssna på HÄR:
https://open.spotify.com/show/5W97SaFUzevebfBu0lXus4

I den säger dom bland annat att podden kommer att starta ganska ASAP efter att Benjamin kommit hem från sin resa om 3 veckor. I poddbeskrivningen kan vi också läsa att den här podden exklusivt kommer att släppas via Spotify och det blir en behind-the-scenes podcast som handlar om den höstturné dom kommer att göra nu. Spännande!

Jag såg detta redan 30 maj, då ett alldeles för tidigt pressmeddelande råkade skickas ut, hahaha.

Jag prenumererar på google alert via ordet ”podcast”, så varje gång en nyhet dyker upp som har ordet podcast i sig, så får jag det direkt till mejlkorgen. Det resulterar i MÅNGA nyheter om fotboll (då varenda allsvenskt lag har en egen podd och tidningar skrivet gärna om nyheter som dykt upp i fotbollspoddarna) men ibland får man upp guldkorn.

Som den 30 maj, då jag fick ett guldkorn inskickat i mejlkorgen om att Felix Sandman & Benjamin Ingrosso ska starta podcast.

Namnlös.png

Det togs bort ILLA KVICKT.

Namnlös2.png

Så jag började kolla på olika lokaltidningar som kanske hade skrivit ned nyheten. Många länkar gicks igenom och många fick bli slängda i papperskorgen. FÖRUTOM EN. Denna:
http://www.nsd.se/noje/ingrosso-och-sandman-tillsammans-i-lulea-nm4844795.aspx

Nu har dom dock tagit bort nyheten OCKSÅ, hehehe.

Aja. NU har ett redigt och riktigt pressmeddelande skickats ut med nyheten om deras podcast. Kul! Också spännande att podcasts blivit så mycket tydligare på Spotify. Intressant fart dom har just nu. Och intressant värvning med Benjamin & Felix.

Namnlös3.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s