Recension: Podcast Day 2018

År #2 av Podcast Day har skett! Även denna gång var location i Köpenhamn, på deras kungliga bibliotek. Riktigt bra location, tbh.

Jag tycker nog att det var mycket bättre den här gången, med sessioner, etc. Tydligen hade besökarna också ökat med 50%, så det var betydligt fler fölk på plats, vilket är härligt eftersom det någonstans är en indikation på hur poppis poddmediet är just nu (trots att det SÅKLART bara är en av faktorerna till varför besökarantalet ökar).

Det var mycket bättre koll på statistiken det här året – thank god. Poddindex var med och snackades om i en dragning vilket gjorde att kallsvetten helt avtog. Bra.

Men om man ska vara kritisk så är det ganska mycket repetitiva dragningar. ”Såhär gör vi” och ”såhär gör vi” men alla gör egentligen på ganska lika sätt men på olika nivåer. Där hade jag önskat mig mer framtidsspaningar och innovativa lösningar på olika delar i poddandet.

Tom Webster var inte på plats men hade skickat en SÅ bra film där han just diskuterade detta. Vad framtiden bär med sig i poddbranschen och hur man ska tänka som network/frilansare/podd-intresserad för att lyckas vara relevant även framåt.

I sin helhet var jag mycket nöjd ändå. Ser fram emot nästa år!

podcastday-SAVE-THE-DATE-1280x854.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s